Sosyal Medya

Güncel

2019’a hep beraber inşallah farklı yürüyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019’a hep beraber inşallah farklı yürüyeceğiz. 2019’un Mart'ında ve Kasım'ında inşallah Türkiye genelinde bir siyasi reformu sizlerle beraber gerçekleştireceğiz." dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, memleketi Güneysu ilçesine geliÅŸinde Merkez Camisi önünde kendisini bekleyen vatandaÅŸları selamladı. 

Vatandaşlara otobüsten hitap eden Erdoğan, yarın Rize, Pazar günü de Gümüşhane ve Bayburt il kongrelerini yapacaklarını anımsattı.

ErdoÄŸan, "Ä°nÅŸallah önümüzde 2019, çok önemli. 2019’a hep beraber inÅŸallah farklı yürüyeceÄŸiz. 2019'un Martı'nda ve Kasım'ında inÅŸallah Türkiye genelinde bir siyasi reformu sizlerle beraber gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Herhalde bu evladınızı, bu kardeÅŸinizi bu yolculukta yalnız bırakmayacaksınız, bugüne kadar yalnız bırakmadığınız gibi. Güneysu'dan farklı bir ses duyalım inÅŸallah, bugüne kadar olduÄŸu gibi." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından "Başkan, gençlik seni istiyor." tezahüratları üzerine Erdoğan, otobüsten inerek vatandaşların yanına gitti.

Erdoğan, konuşması öncesinde çocukları otobüsün yanına çağırarak hediye verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.